- Berichten
- 90
Aangezien ik mijn varkentje badge kwijt ben geraakt (waarom niet duidelijk. Lange tijd niets gepost?) toch maar weer eens een pulled pork gemaakt.
Deze keer een lekkere pittige met ook nog een pittig sausje. Dit viel ook in de smaak bij de rest van het gezin ((we houden allen meer van pittig dan zoet
).
Was erg lekker. Van de 2,5 kilo nog wat overgebleven en ingevroren.
In de rub:
Op de WSM na +/- 4 uur:
Gepulled na +/- 7 uur:
En op een broodje met cole slaw en gebakken uitjes:
Deze keer een lekkere pittige met ook nog een pittig sausje. Dit viel ook in de smaak bij de rest van het gezin ((we houden allen meer van pittig dan zoet

Was erg lekker. Van de 2,5 kilo nog wat overgebleven en ingevroren.
In de rub:
Op de WSM na +/- 4 uur:
Gepulled na +/- 7 uur:
En op een broodje met cole slaw en gebakken uitjes: