- Berichten
- 162
Ik heb een Monolith Classic met rotisserie. In die rotisserie is ook ruimte om een aantal spiezen parallel te laten draaien.
Dat wilde ik vandaag eens testen met wat köfte op spies, van verschillende soorten gehakt. Kon niet wachten om die lekker rond te laten draaien!
Maar wat gebeurde er... Het vlees bleek te zwaar en zakte als het ware door de spies heen. Ik was nog net op tijd om ze te op te vangen voordat ze caveman style tussen de kolen zouden zijn beland!
Uiteindelijk heb ik ze op het gietijzer gegrilld en dat was natuurlijk super lekker. Maar ik zou dit alsnog graag een keer van de rotisserie willen doen. Wat kan ik doen om het gehakt nog steviger te maken?
Ik heb uiteindelijk paneermeel toegevoegd, wat ook niet hielp. Na het mengen van het gehakt met de andere ingrediënten heb ik het ook een uurtje in de koelkast laten stijven. Niet aan de spies, want die zijn daar te lang voor...
Tips?!
Dat wilde ik vandaag eens testen met wat köfte op spies, van verschillende soorten gehakt. Kon niet wachten om die lekker rond te laten draaien!
Maar wat gebeurde er... Het vlees bleek te zwaar en zakte als het ware door de spies heen. Ik was nog net op tijd om ze te op te vangen voordat ze caveman style tussen de kolen zouden zijn beland!
Uiteindelijk heb ik ze op het gietijzer gegrilld en dat was natuurlijk super lekker. Maar ik zou dit alsnog graag een keer van de rotisserie willen doen. Wat kan ik doen om het gehakt nog steviger te maken?
Ik heb uiteindelijk paneermeel toegevoegd, wat ook niet hielp. Na het mengen van het gehakt met de andere ingrediënten heb ik het ook een uurtje in de koelkast laten stijven. Niet aan de spies, want die zijn daar te lang voor...
Tips?!