- Berichten
- 221
Wat is er beter dan op een druilerige vrijdag om te BBQ aan te steken 
Deze keer gekozen voor een stuk buikspek zonder zwoerd.
Een vriend van mij had van de week burned ends gemaakt en dat wilde ik ook wel een keer proberen.
Omdat thuis de handen niet zo op elkaar gaan voor "vet vlees met glibbertjes"
gekozen voor burned ends en een heel stuk.
Gewoon omdat het kan en het verschil eens te proeven.
Receptuur aangehouden van Noskos. De rub is voor beiden identiek (basis bbq rub Noskos).
Stukje kersen hout erbij en de schoorsteen rookt lekker en ruikt nu al aangenaam.
Meteen de Meater+ in hele stuk gestoken en eens zien hoe dat bevalt.
Wordt beetje lopende post... voeg foto's toe als het zover is.. Nu eerst naar de 80 graden/ 4 uur.

Deze keer gekozen voor een stuk buikspek zonder zwoerd.
Een vriend van mij had van de week burned ends gemaakt en dat wilde ik ook wel een keer proberen.
Omdat thuis de handen niet zo op elkaar gaan voor "vet vlees met glibbertjes"

Gewoon omdat het kan en het verschil eens te proeven.
Receptuur aangehouden van Noskos. De rub is voor beiden identiek (basis bbq rub Noskos).
Stukje kersen hout erbij en de schoorsteen rookt lekker en ruikt nu al aangenaam.
Meteen de Meater+ in hele stuk gestoken en eens zien hoe dat bevalt.
Wordt beetje lopende post... voeg foto's toe als het zover is.. Nu eerst naar de 80 graden/ 4 uur.