Beef en Steak

Cornbread van BBQ vs oven

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
420
Hallo, binnenkort krijg ik wat gasten te eten. Ik wou er dan cornbread bij maken. Maakt het veel verschil of ik dit van de BBQ maak of het uit de oven zou maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Met een skillet op de BBQ.
Zit je gelijk in de Q-modus
 
Hallo, binnenkort krijg ik wat gasten te eten. Ik wou er dan cornbread bij maken. Maakt het veel verschil of ik dit van de BBQ maak of het uit de oven zou maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Van de BBQ kun je het hier posten. Uit de oven kun je het op het OVEN genootschap posten 😛.

Maar zonder gekheid. Kan natuurlijk allebei. Ik maak het altijd op de Q. Zoals @Peter64 zegt, in een skillet. Super simpel en lekker!
 
Van de BBQ kun je het hier posten. Uit de oven kun je het op het OVEN genootschap posten .

Maar zonder gekheid. Kan natuurlijk allebei. Ik maak het altijd op de Q. Zoals @Peter64 zegt, in een skillet. Super simpel en lekker!
Zit daar dan veel smaak verschil in?
Evt wat rooksnippers een goed idee?

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Ik hoef persoonlijk in mijn cornbread geen overheersende rooksmaak. Ik vind de cornbread heerlijk naast een wat vetter stuk vlees. Cornbread heeft niet lang nodig. Als ik niet meerdere Q's aan heb dan zet ik het erop terwijl het vlees rust.

Dus om op je vraag terug te komen... Zoals Peter zegt, je zit gelijk in de Q modus als je het op de Q maakt. En uiteraard kan het in de oven. Ik zou het als ik jou was allebei een keer proberen als je echt het verschil wilt proeven.

Goed excuus om cornbread te maken.
 
Inderdaad met rookhout oppassen. Het neemt rook op als een spons. Ik vind het snel veel te veel.
Wanneer ik de volgende dag nog een stukje neem wanneer het op de q is klaargemaakt zonder rookhout dan kan ik alsnog proeven dat het van de q komt. En zo vind ik het zelf dan ook het lekkerste. Gewoon zonder rookhout van de q. Maar smaken verschillen natuurlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan