- Berichten
- 43
Mijn collega had een mooi stuk chuck voor me meegenomen bij Beimer, een lummel van 4 kg. Ideaal om een paar porties PB van te maken en in te vriezen en een gedeelte voor vanavond in mexicaanse pannekoek met lekkere verse koriander en verse guacamole.
Eerst lekkere Smokey's beef rub maken uit het boek van Jord.
4kg Chuck van Beimer, italiaanse rund, ex melk koe gok ik.
Na het trimmen:
Klein beetje runder runderbouillon met wat worcestersaus.
Poseren naast de masterbuilt.
2 chunks eiken erin en roken maar.
Ziet er al lekker uit, hierna inpakken op 62 graden.
Na 11 uur op 93 graden core was hij boterzacht en mocht er uit om even te luchten.
Viel bijna uit elkaar en hele mooie rookring.
Lekker pullen en klaar.
Eind resultaat misschien nog wel lekkerder dan varken, erg sappig vlees.
Eerst lekkere Smokey's beef rub maken uit het boek van Jord.
4kg Chuck van Beimer, italiaanse rund, ex melk koe gok ik.
Na het trimmen:
Klein beetje runder runderbouillon met wat worcestersaus.
Poseren naast de masterbuilt.
2 chunks eiken erin en roken maar.
Ziet er al lekker uit, hierna inpakken op 62 graden.
Na 11 uur op 93 graden core was hij boterzacht en mocht er uit om even te luchten.
Viel bijna uit elkaar en hele mooie rookring.
Lekker pullen en klaar.
Eind resultaat misschien nog wel lekkerder dan varken, erg sappig vlees.