- Berichten
- 221
Hallo,
Sinds 2-3 weekjes een kamdado Joe en al een paar gerechten gemaakt. Low en slow en een paar "normale" gerechten.
Het viel mij op dat mijn rooster en met name de ring welke mijn lossen delen van mijn fire-basket bij elkaar houdt erg zwart en vies is.
Is dat normaal na zo'n korte tijd?
Verder viel mij op dat het vilt aan een kant pluist. Ik snap niet zo goed hoe dit kan. Het is niet dat ik daar met een borstel zit of iets anders... Iemand een idee hoe dit kan?
Verder bevalt de Kamado me super. Resultaat is om van te smullen met alle leuke tips die te vinden zijn op dit forum en internet.
Foto 1: smerig :-(
Foto 2: pluizig vilt onderschaal
Foto 3: pluizig vilt deksel
Sinds 2-3 weekjes een kamdado Joe en al een paar gerechten gemaakt. Low en slow en een paar "normale" gerechten.
Het viel mij op dat mijn rooster en met name de ring welke mijn lossen delen van mijn fire-basket bij elkaar houdt erg zwart en vies is.
Is dat normaal na zo'n korte tijd?
Verder viel mij op dat het vilt aan een kant pluist. Ik snap niet zo goed hoe dit kan. Het is niet dat ik daar met een borstel zit of iets anders... Iemand een idee hoe dit kan?
Verder bevalt de Kamado me super. Resultaat is om van te smullen met alle leuke tips die te vinden zijn op dit forum en internet.
Foto 1: smerig :-(
Foto 2: pluizig vilt onderschaal
Foto 3: pluizig vilt deksel