BasBQ
Beef en Steak

paprika met patina kaas blokjes

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
20210610_171747.jpg

Gegrilde paprika met apetina kaas blokjes.


150 g Apetina witte kaasblokjes in zout water
2 paprika's gehalveerd en zonder zaadjes
3 eetl. olijfolie
1 sjalotje fijn gesneden
1 teentje knoflook fijn gehakt
1/2 rode ui fijn gesneden
125 g kastanje champignon
100 g broccoli grof gesneden

- Verwarm de bbq op 180 graden indirect

- Grill de halve paprika’s 15 minuten tot de paprika’s een beetje zacht zijn. Laat de paprika’s even afkoelen.
IMG_20210610_173210_739.jpg

- Doe 3 eetlepels olijfolie in een skilet Bak de sjalotjes en de knoflook, ongeveer 1 minuut.

- Doe de rode ui en de champignons er ook bij bak deze 5 minuten mee tot ze goudbruin zijn en al het vocht is verdampt. Voeg de broccoli toe en bak deze nog 2-3 minuten mee tot de broccoli beetgaar is.
IMG_20210610_173210_874.jpg

- Vul de 8 halve paprika’s met het groentemengsel en verdeel de Apetina er over. Zet het nog 15 minuten op de bbq. indirect.

IMG_20210610_173210_925.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dat ziet er lekker en vrolijk uit. Heb er nu al trek in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan