- Berichten
- 286
Hallo Mede Carnivoren,
Ik ben mijn buitenkeuken aan het uitdenken en heb al een hoop inspiratie opgedaan hier op het forum. Het moet een meubel worden die onder een overkapping komt en zo'n 300x100 wordt met een houten onderstel en een betonnen blad.
Ik ben bang dat het 2 bladen van 150cm worden, aangezien het anders niet te tillen is, dit zal dan gekit moeten worden. Niet 100% wat ik zou willen, maar ik moet het voor mezelf wel realistisch houden.
Daarnaast wil ik een uitsparing voor mijn weber 57 hebben, maar wel met in het achterhoofd dat er in de toekomst ook makkelijk een kamado large (waarschijnlijk bastard) in kan komen. (Alle tips zijn welkom).
Daarnaast wil ik graag een wokbrander oid op gas ( https://wokgas.com/product/gas-wokb...ping-gasstel-industriebrander/?v=796834e7a283 ) hebben, om ook een pannetje saus/pasta oid buiten te kunnen maken, zonder hiervoor apart naar binnen te hoeven. (Ik weet het, dit kan ook allemaal op de bbq, maar een beetje gemak is wel fijn
)
Hebben jullie ideeën/tips/adviezen hierover?
Idee is om uitsparing voor gasslang te maken in het beton en hem op het blad te zetten, maar misschien zijn er mede bbqers die hier ideeën over hebben?
Ik ben benieuwd! Alvast erg bedankt voor de moeite!
Ferry
Ik ben mijn buitenkeuken aan het uitdenken en heb al een hoop inspiratie opgedaan hier op het forum. Het moet een meubel worden die onder een overkapping komt en zo'n 300x100 wordt met een houten onderstel en een betonnen blad.
Ik ben bang dat het 2 bladen van 150cm worden, aangezien het anders niet te tillen is, dit zal dan gekit moeten worden. Niet 100% wat ik zou willen, maar ik moet het voor mezelf wel realistisch houden.
Daarnaast wil ik een uitsparing voor mijn weber 57 hebben, maar wel met in het achterhoofd dat er in de toekomst ook makkelijk een kamado large (waarschijnlijk bastard) in kan komen. (Alle tips zijn welkom).
Daarnaast wil ik graag een wokbrander oid op gas ( https://wokgas.com/product/gas-wokb...ping-gasstel-industriebrander/?v=796834e7a283 ) hebben, om ook een pannetje saus/pasta oid buiten te kunnen maken, zonder hiervoor apart naar binnen te hoeven. (Ik weet het, dit kan ook allemaal op de bbq, maar een beetje gemak is wel fijn

Hebben jullie ideeën/tips/adviezen hierover?
Idee is om uitsparing voor gasslang te maken in het beton en hem op het blad te zetten, maar misschien zijn er mede bbqers die hier ideeën over hebben?
Ik ben benieuwd! Alvast erg bedankt voor de moeite!
Ferry