Na vorige week een eerste run op mijn nieuwe kamado was het dit weekend een run met spareribs. Volgens de welbekende 3-2-1 stijl maar dan eigenlijk 3-0,75-1.
Vanmorgen een aantal ribs opgehaald bij de lokale slachterij/slager om vervolgens aan de slag te gaan.
Kamado aangestoken en heb voor deze run kersenhout gebruikt als rookhout.
Ondanks de regen bleef de kamado mooi op temperatuur en the family vond het eindresultaat geweldig, zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat gaat goedkomen met nog een aantal ribs in de vriezer...
Hieronder de foto's. Gebruikte rub en bbq saus waren van noskos.
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
Vanmorgen een aantal ribs opgehaald bij de lokale slachterij/slager om vervolgens aan de slag te gaan.
Kamado aangestoken en heb voor deze run kersenhout gebruikt als rookhout.
Ondanks de regen bleef de kamado mooi op temperatuur en the family vond het eindresultaat geweldig, zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat gaat goedkomen met nog een aantal ribs in de vriezer...
Hieronder de foto's. Gebruikte rub en bbq saus waren van noskos.





Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk