- Berichten
- 545
Natuurlijk kan ik makkelijk mijn stuk achterlaten bij de Makro, want daar hebben ze een droogkast, maar......hoe leuk is het om het zelf te doen?
Ik heb al een Solis 576 vacu?mmachine
Ik heb op www.drya.nl een startpakket gekocht.
https://drya.nl/product/startpakket-drya/
Bij de Makro een Braziliaanse Rib-eye gekocht van 1780gram.
Vanmorgen aan de slag gegaan.
Met de vac strips uitleg van Drya kwam ik uit op dit filmpje:
https://youtu.be/oXb9T2qHOJA
De eerste x ging helaas niet goed. Je moet het vlees "nat" in de zak doen, maar blijkbaar was dit bij dit stuk vlees net te extreem en trok ik vocht de strip in en daarmee ben je gewoon de spreekwoordelijke "Pino". Opnieuw begonnen.....
Ik heb de medium zak gebruikt.
Ik ga het stuk voor 60 dagen in de koelkast leggen en zal dit topic geregeld updaten met de vordering.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Ik heb al een Solis 576 vacu?mmachine
Ik heb op www.drya.nl een startpakket gekocht.
https://drya.nl/product/startpakket-drya/
Bij de Makro een Braziliaanse Rib-eye gekocht van 1780gram.
Vanmorgen aan de slag gegaan.
Met de vac strips uitleg van Drya kwam ik uit op dit filmpje:
https://youtu.be/oXb9T2qHOJA
De eerste x ging helaas niet goed. Je moet het vlees "nat" in de zak doen, maar blijkbaar was dit bij dit stuk vlees net te extreem en trok ik vocht de strip in en daarmee ben je gewoon de spreekwoordelijke "Pino". Opnieuw begonnen.....
Ik heb de medium zak gebruikt.
Ik ga het stuk voor 60 dagen in de koelkast leggen en zal dit topic geregeld updaten met de vordering.









Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk