- Berichten
- 825
Hallo,
Hier vond ik de "Briketten test", voor Houtskool op de Kamado lopen de echter meningen uiteen.
Wat ik zo lees zijn er verschillende soorten en kwaliteiten.
Volgende week komt mijn eerste Kamado en ben opzoek naar antwoorden hierop.
Wie kan mij op weg helpen met het maken van de juiste houtskool keuze;
voor Low and Slow (225F) houtskool ?n
het grillen op hogere temperaturen.
Smaak invloed, rookuitstoot en soort houtskool, brandduur etc.
Ik zie inmiddels door de bomen de houtskool niet meer :-S
Hoor graag richting en tips
Hier vond ik de "Briketten test", voor Houtskool op de Kamado lopen de echter meningen uiteen.
Wat ik zo lees zijn er verschillende soorten en kwaliteiten.
Volgende week komt mijn eerste Kamado en ben opzoek naar antwoorden hierop.
Wie kan mij op weg helpen met het maken van de juiste houtskool keuze;
voor Low and Slow (225F) houtskool ?n
het grillen op hogere temperaturen.
Smaak invloed, rookuitstoot en soort houtskool, brandduur etc.
Ik zie inmiddels door de bomen de houtskool niet meer :-S
Hoor graag richting en tips