BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe profiel berichten

Halo Sebas,
Ik zie dat jij een braai van Witkamp heb gekopen? Ik ben benieuwd over jouw mening.
Ik moet besluit tussen homefires en braaifire en ook witkamp en ik heb eg geen idee.

Wat is jouw ervaring met deze merken? Zijn die vergelijkbaar?

Dankuwel!
Halo Sebas,
Ik zie dat jij een braai van Witkamp heb gekopen? Ik ben benieuwd over jouw mening.
Ik moet besluit tussen homefires en braaifire en ook witkamp en ik heb eg geen idee.

Wat is jouw ervaring met deze merken? Zijn die vergelijkbaar?

Dankuwel!
Hi Bintmeister,
Ik zie een tijd geleden heb jij een braai van witkamp gekocht? Wat is jouw ervaring met de braai? Is die vergelijkbaar met braaifire / homefires?
wild trio, wild-zwijn kangaroe en Hert.
Gemaakt in de pot. Uitje,knoflook,spekjes, aanbakken en vervolgens het trio erbij, na enige tijd de groentes toegevoegd Met de kruiden, Na een uur of zo de wijn en chocolade erbij en het geheel 2 uurtjes laten sudderen

Bijlagen

  • IMG_5141.jpeg
    IMG_5141.jpeg
    225,1 KB · Weergaven: 110
  • IMG_5142.jpeg
    IMG_5142.jpeg
    530,6 KB · Weergaven: 116
  • IMG_5147.jpeg
    IMG_5147.jpeg
    385,3 KB · Weergaven: 105
  • IMG_5138.jpeg
    IMG_5138.jpeg
    386,7 KB · Weergaven: 108
  • IMG_5149.jpeg
    IMG_5149.jpeg
    486,3 KB · Weergaven: 106
  • IMG_5150.jpeg
    IMG_5150.jpeg
    540 KB · Weergaven: 107
  • IMG_5148.jpeg
    IMG_5148.jpeg
    610,7 KB · Weergaven: 105
  • IMG_5152.jpeg
    IMG_5152.jpeg
    513,6 KB · Weergaven: 110
HobbyBob
HobbyBob
Zeker voor herhaling vatbaar, dan iets minder scherpe kruiden erin…..lekker buiten en bezig zijn om er dan van te smullen ! Op nr de vlg zondagggg
Geproefd gevallen voor en nu al bezig om een USD te maken naar een voorbeeld op jullie site ? Ergens moet je beginnen en dan maar plank Gassssss

Bijlagen

  • IMG_1330.jpeg
    IMG_1330.jpeg
    176,3 KB · Weergaven: 160
Bart1978
Bart1978
leuk project! ik heb er jaren geleden 2 gemaakt en beide met heel veel plezier en succes gebruikt. veel succes met de bouw!
Momenteel helemaal in de kamado 'rabbit hole' verzonken
  • Leuk
Waarderingen: baconstrips
Bart1978
Bart1978
ik weet niet wat je ervaringsniveau is, maar mocht je een beginner zijn, zou ik een "standaard" Weber of Napoleon aanbevelen. Op een ketel kan je hetzelfde maken als op een Kamado voor een gunstiger prijs. Mocht de hobby bevallen, kan je altijd nog een kamado erbij nemen in de toekomst.
Hallo allemaal!

Ik ben Izzy en ben al 5 ½ jaar in Nederland. Ik ben een Zuid-Koreaanse die is opgegroeid in Paraguay en ook in de VS en Panama heeft gewoond. Ik ben super blij dat ik deze groep heb gevonden waar ik kan leren van en delen met zoveel barbecue en grill liefhebbers! Ik hoop met velen van jullie samen te comuniceren en sommigen van jullie in de nabije toekomst zelfs te ontmoeten!
Terug
Bovenaan Onderaan