Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
wild trio, wild-zwijn kangaroe en Hert.
Gemaakt in de pot. Uitje,knoflook,spekjes, aanbakken en vervolgens het trio erbij, na enige tijd de groentes toegevoegd Met de kruiden, Na een uur of zo de wijn en chocolade erbij en het geheel 2 uurtjes laten sudderen
Hoi! Ik ben benieuwd of er mensen zijn die bezig zijn zich te oriënteren op black friday?
Je kan je al aanmelden om in aanmerking te komen “Early Access” toegang bij BXC zag ik: https://www.bbqexperiencecenter.nl/black-friday/
Ik ben Izzy en ben al 5 ½ jaar in Nederland. Ik ben een Zuid-Koreaanse die is opgegroeid in Paraguay en ook in de VS en Panama heeft gewoond. Ik ben super blij dat ik deze groep heb gevonden waar ik kan leren van en delen met zoveel barbecue en grill liefhebbers! Ik hoop met velen van jullie samen te comuniceren en sommigen van jullie in de nabije toekomst zelfs te ontmoeten!
Nu op zoek naar lekkere gerechten om morgen te maken.
Waarschijnlijk gevulde kip, in Wiskey gemarineerde gerookte zalm. Ook wil ik nog kijken naar lekker gerecht met shortribs...
Ik doe alles op mijn manier.
Soms wordt dit gezien aigen wies.
Ik zie het als - mijn eigen wijze.
Wens u allen wijsheid in dit nieuwe jaar.
Proost.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.