Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • In vuur en vlam
    In vuur en vlam waardeerde Sander72's bericht in het onderwerp Smash burgers met Leuk Leuk.
    Het zijn SMASH burgers, geen zachtjes een beetje plat duwen burgers... douwen ouwe!
  • Edwin84
    Edwin84 waardeerde Sander72's bericht in het onderwerp Smash burgers met Leuk Leuk.
    Het zijn SMASH burgers, geen zachtjes een beetje plat duwen burgers... douwen ouwe!
  • Sander72
    Sander72 reageerde op het onderwerp Smash burgers.
    Het zijn SMASH burgers, geen zachtjes een beetje plat duwen burgers... douwen ouwe!
  • baconstrips
    baconstrips reageerde op het onderwerp Hallo!.
    Of gewoon meer briketten gebruiken.
  • Noah
    Noah waardeerde Veluwse Bob's bericht in het onderwerp Ff voorstellen! met Leuk Leuk.
    Welkom Noah! Genoeg hulpmiddelen om lekker te bbqknoeien
  • A3N
    A3N waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Kip met Berenburg voor Grutte Pier met Leuk Leuk.
    Harrejakkes dat ziet er lekker uit? "Berenburger Ribs" krijg ik meteen zin in voor bij een herfstige BBQ :unsure: Eet smakelijk ...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Kip met Berenburg voor Grutte Pier.
    Harrejakkes dat ziet er lekker uit? "Berenburger Ribs" krijg ik meteen zin in voor bij een herfstige BBQ :unsure: Eet smakelijk ...
  • A3N
    A3N waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Kip met Berenburg voor Grutte Pier met Leuk Leuk.
    Heerlijke bijdrage.
  • A3N
    A3N waardeerde picosuma's bericht in het onderwerp Kip met Berenburg voor Grutte Pier met Leuk Leuk.
    Mooi hoor had ik wel een stuk van gelust 😋
  • D
    DeKruk reageerde op het onderwerp Hallo!.
    Hij stokt vaak bij 170 graden, dit met beide schuiven wijd open. Ik ga eens de houtskool eens proberen!
  • D
    DeKruk waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Hallo! met Leuk Leuk.
    Hoe heet krijg je hem? Meestal is het de luchtstroom die beperkend is. Bij twijfel aan je brandstof kan je ook eens houtskool proberen (...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Hallo!.
    Hoe heet krijg je hem? Meestal is het de luchtstroom die beperkend is. Bij twijfel aan je brandstof kan je ook eens houtskool proberen (...
  • D
    DeKruk reageerde op het onderwerp Hallo!.
    Bijna een jaar verder, en inmiddels heb ik de Weber al goed kunnen gebruiken. Vooral veel hamburgers gebakken, altijd een succes! En één...
    • IMG_8305.jpg
  • SponZ
    SponZ waardeerde Sticky Fingers's bericht in het onderwerp Mexicaanse Avond met Leuk Leuk.
    Hoi Bbq genoten, Gisteren een heerlijke Mexicaanse avond gehad met vrienden en een tafel vol lekkers 😋 Als voorafje had ik Loaded...
  • SponZ
    SponZ waardeerde Edwin84's bericht in het onderwerp Kip met Berenburg voor Grutte Pier met Leuk Leuk.
    Leuk idee en ziet er heerlijk uit. De krijger van vandaag pakt misschien een quinoa salade met een proteïne shake maar een hele kip is...
Terug
Bovenaan Onderaan