Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • knakker123
    knakker123 waardeerde Erik B71's bericht in het onderwerp Vakantie T-bone met Leuk Leuk.
    We zijn lekker bij ons vakantiehuisje in Zoutelande. Ik had mij weber go anywhere meegenomen. Helaas waren de weerberichten niet zo...
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Pulled pork te droog/vast.
    Bedankt allen voor de raad. Volgende zal wellicht beter lukken😉
  • baconstrips
    baconstrips waardeerde Teunm's bericht in het onderwerp Project buitenkeuken met Leuk Leuk.
    Oké, ik moet mijn eerdere keuze herzien wat betreft het afdak 😅. Ik sta graag in de zon, maar daardoor werd het blad én alles wat erop...
  • R
    rik78 reageerde op het onderwerp advies gevraagd.
    het lijkt me makkelijker te regelen en stabieler kwa temp de pelletgrill ipv monolith de monolith is niet van de baan maar nu is...
  • Zzzjon
    Zzzjon waardeerde Teunm's bericht in het onderwerp Project buitenkeuken met Leuk Leuk.
    Oké, ik moet mijn eerdere keuze herzien wat betreft het afdak 😅. Ik sta graag in de zon, maar daardoor werd het blad én alles wat erop...
  • Zzzjon
    Zzzjon waardeerde Teunm's bericht in het onderwerp Project buitenkeuken met Leuk Leuk.
    Net als velen raakte ik geïnspireerd door de prachtige ontwerpen, ideeën en bouwwerken die hier voorbij komen. Het begon bij mij te...
  • Zzzjon
    Zzzjon reageerde op het onderwerp advies gevraagd.
    Hoi Rik, In je voorstel post heb je het over een monolith, is dit idee nu van de baan? Waarom een palletsmoker? Er zijn legio van...
  • Sander72
    Sander72 reageerde op het onderwerp Pulled pork te droog/vast.
    Ik denk dat je net niet lang genoeg (of ver genoeg) hebt gegaard. Merkte je bij het injecteren dat de kern nog hard bevroren was?
  • Minime
    Minime waardeerde Teunm's bericht in het onderwerp Project buitenkeuken met Leuk Leuk.
    Oké, ik moet mijn eerdere keuze herzien wat betreft het afdak 😅. Ik sta graag in de zon, maar daardoor werd het blad én alles wat erop...
  • R
    rik78 heeft het onderwerp advies gevraagd geplaatst in Soorten Barbecues.
    beste leden ik ben me aan het orienteren voor een pellet grill/ smoker advies gevraagd naar model merk enz om spareribs pulled pork...
  • T
    Teunm reageerde op het onderwerp Project buitenkeuken.
    Oké, ik moet mijn eerdere keuze herzien wat betreft het afdak 😅. Ik sta graag in de zon, maar daardoor werd het blad én alles wat erop...
    • IMG_7784.jpeg
    • IMG_7788.jpeg
    • IMG_7799.jpeg
    • IMG_7803.jpeg
    • IMG_7791.jpeg
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Pulled pork te droog/vast.
    Mijn ervaring is dat Procureur een zeer vergevingsgezind stukje vlees is. Ik heb het in het begin van ingevroren vlees gemaakt en...
  • Barbeknoei
    Barbeknoei reageerde op het onderwerp Pulled pork te droog/vast.
    Vriesbrand kan ook wanneer je vacuüm nog goed is, maar zie je gelijk zodra je het uit de verpakking haalt. Stukjes of geheel de...
  • Zzzjon
    Zzzjon reageerde op het onderwerp Vakantie T-bone.
    Dat ziet er heerlijk uit! Kan ie gewoon, die wga.
  • Erik B71
    Erik B71 reageerde op het onderwerp Vakantie T-bone.
    Ik heb hem pas sinds Vaderdag dit jaar. Maar het overtreft mijn verwachtingen. Was er al blij mee maar wordt er nog steeds blijer van.
Terug
Bovenaan Onderaan