Beef en Steak

Zwoerd trekt erg samen.

HetRodeEi

Tondelzoeker
Berichten
3
Iemand ervaring met het maken van porchetta? Ik heb hem voor het eerst gemaakt en smaak is top, echter…. Het zwoerd is dus danig gekrompen dat het echt niet meer rond is.
waar ben ik waarschijnlijk de fout ingegaan? Zwoerd lijkt wel van hout.
image.jpg
 
Laatst bewerkt:
Heb je de zwoerd vooraf ingesneden??

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Heb je ook nog foto’s van voor dat het op de bbq ging?
 
Geen ervaring met porchetta, wel regelmatig Lechon gemaakt wat volgens mij vergelijkbaar is. Afgaand op de foto lijkt het alsof je hem niet helemaal lekker hebt opgerold.
 
Het is, zoals eerder genoemd, wel handig om te weten hoe het er uit zag voor het de barbecue op ging. Ook hoe de bereiding precies is geweest.
 
Lastig zeggen zo, het lijkt wel alsof je hem niet strak genoeg hebt opgebonden.

Of wellicht niet goed genoeg geknoopt, dus dat ze losser zijn gaan zitten.
 
Het lijkt er inderdaad op dat er (ook?) iets misgegaan is met knopen. Of niet strak genoeg opgeknoopt, of de knopen hebben los gelaten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan