trickydikkie
Vuurmaker
- Berichten
- 91
Het is niet mijn laatste creatie en ook niet op een BBQ maar wel op open vuur en in de DO.
Wij gaan elk jaar vissen met een aantal maten en dit jaar waren we in Zweden, had voor mijn verjaardag een DO gekregen dus die ging mee. Was van plan om stoofpot van elandsvlees te maken [te koop in de supermarkt daar], had ook oud bruin en ontbijtkoek mee genomen. Had geluk de man die ons de visboten verhuurde jaagde veel in de winter en had nog wel elandvlees liggen dus gelijk 2 kilo gekocht van hem.
Schitterend vlees, en dat voor 15 euro de kilo ;-p
Ons huis had een vuurplaats en achter het huis begon het bos dus hout genoeg. Vlees in blokken gesneden en aangebraden met uien
Daarna het bier, kruiden en de paprika erbij.
We hebben de DO de hele avond op het vuur gehad want we gingen het de volgende dag eten en ik vind stoofpotten lekkerder als hij een nacht gestaan heeft.
De volgende dag weer op het vuur
en we konden eten, hier zijn geen foto's van omdat we het te druk hadden met eten maar het was erg lekker en mals. Had ook nog een ovenrooster meegenomen en daar homemade burgers op gemaakt, maar is niet gebeurd. De vangsten vielen tegen maar dat heeft de pret niet mogen drukken, nog een foto van ons met het uitzicht vanaf de veranda terwijl we van een broodje PP gaan genieten die ik gemaakt had voordat we vertrokken en was meegenomen, inpakt en in de koelbox [hij was nog lauwwarm toen we aankwamen;-p]
Zweden is een prachtig land en we gaan volgend jaar weer.
Wij gaan elk jaar vissen met een aantal maten en dit jaar waren we in Zweden, had voor mijn verjaardag een DO gekregen dus die ging mee. Was van plan om stoofpot van elandsvlees te maken [te koop in de supermarkt daar], had ook oud bruin en ontbijtkoek mee genomen. Had geluk de man die ons de visboten verhuurde jaagde veel in de winter en had nog wel elandvlees liggen dus gelijk 2 kilo gekocht van hem.
Schitterend vlees, en dat voor 15 euro de kilo ;-p

Ons huis had een vuurplaats en achter het huis begon het bos dus hout genoeg. Vlees in blokken gesneden en aangebraden met uien

Daarna het bier, kruiden en de paprika erbij.

We hebben de DO de hele avond op het vuur gehad want we gingen het de volgende dag eten en ik vind stoofpotten lekkerder als hij een nacht gestaan heeft.

De volgende dag weer op het vuur

en we konden eten, hier zijn geen foto's van omdat we het te druk hadden met eten maar het was erg lekker en mals. Had ook nog een ovenrooster meegenomen en daar homemade burgers op gemaakt, maar is niet gebeurd. De vangsten vielen tegen maar dat heeft de pret niet mogen drukken, nog een foto van ons met het uitzicht vanaf de veranda terwijl we van een broodje PP gaan genieten die ik gemaakt had voordat we vertrokken en was meegenomen, inpakt en in de koelbox [hij was nog lauwwarm toen we aankwamen;-p]

Zweden is een prachtig land en we gaan volgend jaar weer.