Beef en Steak

Zondag stokjesdag... en wat speklappen

 

Ruud-vhv

Tondelzoeker
Berichten
5
Afgelopen zondag weer eens allerlei soorten stokjes gemaakt.
Kipsaté: Kippendij - olijfolie - sambal ketjap - knoflook - gember - ketjap manis (Bango, die dikkere...)
Gyros spies: Kippendij - olijfolie - knoflook - gyros kruiden - rode ui - paprika
Varkenssaté: Procureur - olijfolie - knoflook - sambal badjak - ketoembar - ketjap manis (gewone conimex)
Gamba spies: Gamba's - olijfolie - knoflook - paprikapoeder - gember - chilisaus
Speklappen met 'all use rub' en olijfolie

Halve plate geplaatst zodat de stokjes niet verbranden en zodat ik het vlees ook even te rusten kon leggen als het wat sneller ging.

1000071809.jpg
1000071813.jpg

1000071812.jpg
1000071811.jpg
 
Dat zijn heerlijke stokjes Ruud😋
Wordt tijd dat ik weer eens de saté grill ga aan gooien met heerlijke stokjes 🤗
 
Terug
Bovenaan Onderaan