- Berichten
- 5
Afgelopen zondag weer eens allerlei soorten stokjes gemaakt.
Kipsaté: Kippendij - olijfolie - sambal ketjap - knoflook - gember - ketjap manis (Bango, die dikkere...)
Gyros spies: Kippendij - olijfolie - knoflook - gyros kruiden - rode ui - paprika
Varkenssaté: Procureur - olijfolie - knoflook - sambal badjak - ketoembar - ketjap manis (gewone conimex)
Gamba spies: Gamba's - olijfolie - knoflook - paprikapoeder - gember - chilisaus
Speklappen met 'all use rub' en olijfolie
Halve plate geplaatst zodat de stokjes niet verbranden en zodat ik het vlees ook even te rusten kon leggen als het wat sneller ging.
Kipsaté: Kippendij - olijfolie - sambal ketjap - knoflook - gember - ketjap manis (Bango, die dikkere...)
Gyros spies: Kippendij - olijfolie - knoflook - gyros kruiden - rode ui - paprika
Varkenssaté: Procureur - olijfolie - knoflook - sambal badjak - ketoembar - ketjap manis (gewone conimex)
Gamba spies: Gamba's - olijfolie - knoflook - paprikapoeder - gember - chilisaus
Speklappen met 'all use rub' en olijfolie
Halve plate geplaatst zodat de stokjes niet verbranden en zodat ik het vlees ook even te rusten kon leggen als het wat sneller ging.