- Berichten
- 1.543
Vandaag lekker beetje buiten opgeruimd in het zonnetje Natuurlijk de BBQ opgestookt.
Vanmorgen eerst deeg gemaakt voor stokbroodje.
De Country style ribs schoongemaakt om ze New Orleans style te bereiden. Ingewreven met peper en zout en mosterpoeder.
Saus gemaakt van de overige ingredienten. Stokbroodje gevormd.
Pelletgrill aangezet en ingesteld op 220 graden.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0035_zpsaa74ca07.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0036_zps0e99653f.jpg)
Eerst nog een Advocado gegrild op de GrillGrates (voor de salade) voordat het brood en de ribben voor een half uur in de BBQ gaan
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0037_zps76b27ae3.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0038_zpsf199f883.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9976_zps59982ab6.jpg)
Na 25 minuten bakken het brood uit de BBQ gepakt. De GrillGrates nu nog lekker heet gebruikt om alvast een appetizer te maken . Geglaceerde banaan met spek (uit het boek "da's pas koken - barbecue") Lekker.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9975_zpscf710c75.jpg)
na circa 10 minuutjes van de grill genomen , temperatuur omlaag gezet naar 160 graden en de Ribben ingesmeerd met de New Orleans -saus.
dit nog 2 keer herhaald om het half uur.
Effen rusten met de bananen en een koude pint.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9979_zps84f5dc16.jpg)
Salade opgemaakt , broodje gesneden en even getoast op het rooster.
En dan smullen.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9985_zps5d7f01e7.jpg)
Nu de kinderen naar bed brengen......
Vanmorgen eerst deeg gemaakt voor stokbroodje.
De Country style ribs schoongemaakt om ze New Orleans style te bereiden. Ingewreven met peper en zout en mosterpoeder.
Saus gemaakt van de overige ingredienten. Stokbroodje gevormd.
Pelletgrill aangezet en ingesteld op 220 graden.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0035_zpsaa74ca07.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0036_zps0e99653f.jpg)
Eerst nog een Advocado gegrild op de GrillGrates (voor de salade) voordat het brood en de ribben voor een half uur in de BBQ gaan
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0037_zps76b27ae3.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0038_zpsf199f883.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9976_zps59982ab6.jpg)
Na 25 minuten bakken het brood uit de BBQ gepakt. De GrillGrates nu nog lekker heet gebruikt om alvast een appetizer te maken . Geglaceerde banaan met spek (uit het boek "da's pas koken - barbecue") Lekker.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9975_zpscf710c75.jpg)
na circa 10 minuutjes van de grill genomen , temperatuur omlaag gezet naar 160 graden en de Ribben ingesmeerd met de New Orleans -saus.
dit nog 2 keer herhaald om het half uur.
Effen rusten met de bananen en een koude pint.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9979_zps84f5dc16.jpg)
Salade opgemaakt , broodje gesneden en even getoast op het rooster.
En dan smullen.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN9985_zps5d7f01e7.jpg)
Nu de kinderen naar bed brengen......