vriezer opruimen en een kip ontdooid.
kippetje een nacht in een lichte zout/kruiden brine gehad.
nav div meningen over de bcc en temperaturen ben ik gaan meten.
beide pennen in t blik met natuurlijk water ,, biedewee ook te vroeg voor bier .
mn nieuwe vinding die wokpan op zn kop.
dik uur onderweg op 180 graden dome en t blikkie nog geen 70 graden.
1,5 uur onderweg en blikkie op 77 graden.
k twijfelel of de inhoud nog zodanig gaat verdampen dat t enig effect op de smaak en malsheid van de kip zal hebben.
ffn later in de bil 80 gaden kern en de borst 77 kern.
in t blikje zat nog steeds dezelfd hoeveel water en de temp was t op end 80 graden.
laatste foto s volgen toestel eerst laden.
maar mijn conclusie is dat bbc alleen maar stoer is en niks toevoegt aan smaak.
meten is weten ,,dank voor de aandacht
kippetje een nacht in een lichte zout/kruiden brine gehad.
nav div meningen over de bcc en temperaturen ben ik gaan meten.
beide pennen in t blik met natuurlijk water ,, biedewee ook te vroeg voor bier .
mn nieuwe vinding die wokpan op zn kop.
dik uur onderweg op 180 graden dome en t blikkie nog geen 70 graden.
1,5 uur onderweg en blikkie op 77 graden.
k twijfelel of de inhoud nog zodanig gaat verdampen dat t enig effect op de smaak en malsheid van de kip zal hebben.
ffn later in de bil 80 gaden kern en de borst 77 kern.
in t blikje zat nog steeds dezelfd hoeveel water en de temp was t op end 80 graden.
laatste foto s volgen toestel eerst laden.
maar mijn conclusie is dat bbc alleen maar stoer is en niks toevoegt aan smaak.
meten is weten ,,dank voor de aandacht