Beef en Steak

Zijlende

 
 

Alflies

Stoker
Berichten
336
Vandaag een stukje van een dikbil klaar gemaakt. Ingesmeerd met olijfolie, ui, knoflook en whisky
3eee5152-b849-8b50.jpg


Eerst op temperatuur laten komen indirect en daarna nog even boven de kolen voor een kleurtje
3eee5152-b87c-3c77.jpg


Vlees vond ik met 56 graden iets te gaat, aardappels krijg ik nooit lekker gaat op de Q dus die maar laten liggen
3eee5152-b8f1-31dc.jpg


Toch lekker gegeten met wat pasta salade in THE side
 
Voor mij had het inderdaad ook iets meer rose gemogen, maar ik had het niet afgeslagen hoor. Ziet er lekker uit!
 
jij hebt zeker lekkere billen  ;)
 
Mooi stukje koei! Aardappels hebben lang nodig op de bbq, doe ze meestal in de oven ;)
 
noskos zei:
Mooi stukje koei! Aardappels hebben lang nodig op de bbq, doe ze meestal in de oven ;)

zie je wel :D
 
*v*n Dennis  :D
 
Ik had dat stukje vlees ook niet afgeslagen. ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan