- Berichten
- 257
Hi all,
Al even geleden maar dacht deze deel ik even.
Stukje buikspek gekocht bij de vleesboerderij en een marinade gemaakt volgens Noskos recept:
Met een vork het stuk vlees lek geprikt voor een betere opname.
Nachtje in een afgesloten zak in de koelkast laten marineren en voila.
uurtje indirect met drippan op 140 graden en smullen maar.
Al even geleden maar dacht deze deel ik even.
Stukje buikspek gekocht bij de vleesboerderij en een marinade gemaakt volgens Noskos recept:
- 6 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels dijonmosterd
- 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
- 1 eetlepel kurkuma (koenjit, geelwortel)
- 1 eetlepel gerookt paprikapoeder
- 2 theelepels zwarte peper - versgemalen
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 2 theelepels uienpoeder
Met een vork het stuk vlees lek geprikt voor een betere opname.
Nachtje in een afgesloten zak in de koelkast laten marineren en voila.
uurtje indirect met drippan op 140 graden en smullen maar.