Alexander
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Hallo,
Ik was vanmorgen vroeg opgestaan om zalm te roken. Het aansteken van de Weber CSG was een uitdaging, maar dankzij de crème brulee brander is het gelukt.
Omdat ik de kids beloofd had dat we ‘s avonds pizza Van de bbq zouden eten, heb ik de zalm verplaatst naar mijn oude kleine weber bbq.
Dit ging eigenlijk prima, echter toen ik de zalm eraf haalde, voelde ik dat De zalm vrij warm was.
kennelijk was de afstand tussen de CSG en de zalm te weinig.
Wat denken jullie? Kan dit kwaad of is de zalm nog eetbaar?
Alvast bedankt voor het meedenken!
Ik was vanmorgen vroeg opgestaan om zalm te roken. Het aansteken van de Weber CSG was een uitdaging, maar dankzij de crème brulee brander is het gelukt.
Omdat ik de kids beloofd had dat we ‘s avonds pizza Van de bbq zouden eten, heb ik de zalm verplaatst naar mijn oude kleine weber bbq.
Dit ging eigenlijk prima, echter toen ik de zalm eraf haalde, voelde ik dat De zalm vrij warm was.
kennelijk was de afstand tussen de CSG en de zalm te weinig.
Wat denken jullie? Kan dit kwaad of is de zalm nog eetbaar?
Alvast bedankt voor het meedenken!