Beef en Steak

Yakitori

 
 
 
 

PH met een F

Pitmaster
Berichten
512
Ja, natuurlijk moet het k-weer worden net als ik de bbq aan wil steken. *voeg hier uw eigen collectie scheldwoorden toe*
Pluspunt is wel dat we ‘t eindelijk eens zijn over de toekomstige buitenkeuken. (Ruim, en onder een flinke overkapping - volgend jaar)

Dat terzijde: vanavond yakitori.

Kip met een teriyaki glaze
Eend met unagi kabayaki saus

Unagi saus wordt normaal op gegrilde vis (unagi is een zoetwater paling) gesmeerd. Het is eigenlijk gewoon een iets zoetere, stroperige tariyaki saus. (Zonder de knoflook en gember)

Ik had voor beide een goede variant in een flesje, dus ik hoefde alleen maar te snijden en te rijgen. En grillen natuurlijk. In de regen en wind.. grr..

Naast de yakitori had ik nog wat romaine sla gegrild met een sausje van zwarte sesam en miso.
Erg lekker, maar qua kleur misschien niet t meest aantrekkelijk. Volgende keer met gewone tahini, dan is t wat lichter.

Anyway, het heeft gesmaakt.
Rest mij nog u van de weinige en slechte foto’s te voorzien die ik tussendoor gemaakt heb.

6589e0da8b21876d40a93a1c4d4abc64.jpg


fe712f166fba2c92e2b0e224d0bc7701.jpg


ace5e008a44942319067a717dab54489.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Tjonge, fijne stokjes hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Het weer wordt er niet beter op, maar vind het toch lekkere foto’s
 
Heerlijk lijkt me dat.
Afgelopen weekend de Eendenborst bij de Hanos links laten liggen, normaal betaal ik rond de 11,95 euro per kilo, nu 27,95 euor per kilo
 
Heerlijk lijkt me dat.
Afgelopen weekend de Eendenborst bij de Hanos links laten liggen, normaal betaal ik rond de 11,95 euro per kilo, nu 27,95 euor per kilo
Triest 🤔😣😤😭
 
Met slecht weer krijg me de lekkerste gerechetn 🤔.
Gave spiesjes. Had ik graag van geproefd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan