BasBQ
Beef en Steak

WSM

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.913
Ik heb gisteren de PP gemaakt maar had nog kolen over en heb toen besloten de wsm te smoren om te kijken of hij de volgende ochtend nog zou branden.
En inderdaad hij brande nog wel gezakt in temp maar nog 60 graden.
Maar omdat ik vandaag weer de Q moet gebruiken een verse starter vol met verse brikketten er op eers de as weg geklopt en gaan.
Nu zitten de ribs er op en een beenham en het gaat er op lijken dat het een 24 uurs sessie wordt.
Heeft iemand wel eens een keer 24 uur achter elkaar de Q aan gehad?
want wat een fantasties ding is die WSM toch.
Er moeten ook nog pinweels op en gevulde paprika en hamers .
Dit eten we met de hele fam een man of 14 dit voorkomt vragen.
 
Ja hoor, geen probleem, mijn sessies zijn meestal 19 uur voor pulled pork en ik heb ook nog weleens iets daarna gemaakt. En dan nog heb ik kolen over.
 
Terug
Bovenaan Onderaan