- Berichten
- 948
Graag zou ik even van jullie ervaring gebruik willen maken met deze vraag....
Zondag krijgen we eters en op het menu staan: broodjes pulled pork, broodjes spiffs en MOINKS.
De proceureur ligt nu te ontdooien en het plan is deze zondag ochtend vroeg op de WSM te leggen en dan in de middag de MOINKS erbij. Spiffs op de WGA of OTX.
De procureur wil ik op het onderste rek leggen en de MOINKS op het bovenste rek, hier komt de vraag, is de garing onderin anders dan bovenin en moet ik er dus rekening mee houden en maakt het uit als de MOINKS bovenin erbij komen dat deze lekken op de de daaronder gelegen procureur?
Fotos van de sessie volgend uiteraard.......
Alvast bedankt...
Zondag krijgen we eters en op het menu staan: broodjes pulled pork, broodjes spiffs en MOINKS.
De proceureur ligt nu te ontdooien en het plan is deze zondag ochtend vroeg op de WSM te leggen en dan in de middag de MOINKS erbij. Spiffs op de WGA of OTX.
De procureur wil ik op het onderste rek leggen en de MOINKS op het bovenste rek, hier komt de vraag, is de garing onderin anders dan bovenin en moet ik er dus rekening mee houden en maakt het uit als de MOINKS bovenin erbij komen dat deze lekken op de de daaronder gelegen procureur?
Fotos van de sessie volgend uiteraard.......
Alvast bedankt...