T
tf
Gast
Hi, Tom hier.
BBQ vaak en graag hier mijn opstelling:
Weber kettle 57
Weber smokey mountain 47
Prima duo, laatste tafel gemaakt voor de kettel, nu kan ik deze gebruiken voor beide cooks.
Mijn favoriet blijft toch ribben maken.
De WSM best wat aangepast, met rollend frame eronder, handels in het midden gedeelte, extra thermometer in het midden en een rvs scharnier.
Wat ik nog zou willen bestellen is een rvs deurtje van Cajun Bandit.
Wegens hoge verzendkosten en een maximum wat ik er zelf aan wil betalen nog niet gedaan.
Mochten er meer mensen interesse hebben voor een group buy laat maar weten, dan kunnen we samen bestellen uit america om wat kosten te drukken.
Tegenwoordig gebruik ik bijna alleen maar de WSM, wat een fantastische smoker, zo ontzettend constant loopt ie wat me nog altijd verbaasd elke keer.
Cooks van 6 uur zijn geen probleem zonder bij te vullen.
Binnenkort mijn dochter haar verjaardag en ga ik het voor het eerst een pulled pork proberen te maken.
Tot nu toe veel ribben gemaakt, die heb ik nu wel helemaal onder de knie.
Veel verschil als ze dik of dun bevleesd zijn in ieder geval!
BBQ vaak en graag hier mijn opstelling:
Weber kettle 57
Weber smokey mountain 47
Prima duo, laatste tafel gemaakt voor de kettel, nu kan ik deze gebruiken voor beide cooks.
Mijn favoriet blijft toch ribben maken.
De WSM best wat aangepast, met rollend frame eronder, handels in het midden gedeelte, extra thermometer in het midden en een rvs scharnier.
Wat ik nog zou willen bestellen is een rvs deurtje van Cajun Bandit.
Wegens hoge verzendkosten en een maximum wat ik er zelf aan wil betalen nog niet gedaan.
Mochten er meer mensen interesse hebben voor een group buy laat maar weten, dan kunnen we samen bestellen uit america om wat kosten te drukken.
Tegenwoordig gebruik ik bijna alleen maar de WSM, wat een fantastische smoker, zo ontzettend constant loopt ie wat me nog altijd verbaasd elke keer.
Cooks van 6 uur zijn geen probleem zonder bij te vullen.
Binnenkort mijn dochter haar verjaardag en ga ik het voor het eerst een pulled pork proberen te maken.
Tot nu toe veel ribben gemaakt, die heb ik nu wel helemaal onder de knie.
Veel verschil als ze dik of dun bevleesd zijn in ieder geval!