Beef en Steak

Wij (Ik) zijn .....

JustUs

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemorgen,

Wij zijn Onno en Ingrid Krabshuis, wonen in Julianadorp in de Kop van Noord-Holland.
BBQ gebruiken doen wij al heeeel lang, de afgelopen jaren (45) altijd op een Weber, de 1e meegenomen uit de VS.
Hadden al geruime tijd de wens voor een "egg".
Bij Welkoop hebben wij een Grizzly Grill Large gekocht. Ik zal heel eerlijk zijn het wordt een uitdaging voor mij om de brand erin te steken ...... best een beetje eng 😮‍💨😬
En nog grotere uitdaging om de accessoires goed te gaan gebruiken.

1000009724.jpg
 
Welkom Onno en Ingrid! Veel plezier hier op het forum.
Gezien jullie ervaring kan er weinig mis gaan toch? Mogelijk wel anders...
Ben ook een "Weber" maar genoeg leden hier om je met raad en daad te helpen.
 
Hi Onno en Ingrid, welkom bij het genootschap!
Ik heb 1,5 jaar geleden de overstap gemaakt van Weber naar een kamado. Er is niets engs aan. Dat gaat helemaal komen, zeker met alle kennis en ervaring hier op het forum.
Aarzel niet om je vragen te stellen!
Heel veel plezier!
 
Welkom Onno en Ingrid!

Niet bang voor zijn, gewoon aan beginnen.
 
Welkom Onno & Ingrid!

Lekker rustig je kamado opstoken in het begin en je kamado inbranden.

Direct grillen lukt jullie wel dus een burgertje met gegrilde groente zou een mooi begin zijn toch 😄

Heb je ook indirect gegrild op je weber?

Gelukkig zijn er zoveel filmpjes online en topics op dit fijne forum waar veel gedeeld word.
Ook zijn er mooie kamado boeken om jezelf wat meer wegwijs te maken.
 
Welkom hier


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Welkom Onno en Ingrid!

Ik heb dit haar zelf ook de overstap gemaakt van de Weber naar een kamado en wat de andere al zeggen....gewoon lekker mee aan de slag gaan:)🔥.
Je gaat er heel veel plezier van beleven!
 
Welkom en welkom.
Als je met een Weber kunt werken, dan is werken met een ei, letterlijk een eitje.
Gewoon van scratch beginnen, langzaam opwarmen tot 150 Cen dat enkele uren doen. Kan je gelijk oefenen met temperatuur regelen.

En, doe nooit je Weber weg. Je gaat hem nodig krijgen.
 
Welkom Onno en Ingrid, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom Onno & Ingrid. Jullie hebben genoeg ervaring met bbq dat het gebruiken van een kamado snel zal wennen.
Zoals we hier ook wel zeggen: “Vaak ben je te bang”.
 
Welkom Onno en Ingrid, veel plezier hier en met jullie nieuwe aanwinst!! Niet bang zijn..
 
Welkom Onno en Ingrid!

Moet na een paar keer helemaal goed komen.

Die Weber uit de VS, hebben jullie die nog in bezit?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan