G
gauloises
Gast
Beste collega's
Mijn naam is Bas Mulder, ik ben 41 jaar oud en als kind reeds begonnen met barbecue?n. toen in 16 was werkte ik als grillmaster bij restaurant de Scheuter in Leende. Door de jaren heen veel ervaring opgedaan met diverse hardware, van hibachi, Weber, spit, rookkast en natuurlijk de Green Egg. Daarnaast kook ik reeds enkele decennia met diverse kookclubs (gildes). Het koken op mijn egg's is mijn tweede natuur. momenteel gebruik ik citroen en sinaasappel hout als brandstof voor mijn egg's. Dit geeft het spel met temperatuur meer dimensies..
Mijn naam is Bas Mulder, ik ben 41 jaar oud en als kind reeds begonnen met barbecue?n. toen in 16 was werkte ik als grillmaster bij restaurant de Scheuter in Leende. Door de jaren heen veel ervaring opgedaan met diverse hardware, van hibachi, Weber, spit, rookkast en natuurlijk de Green Egg. Daarnaast kook ik reeds enkele decennia met diverse kookclubs (gildes). Het koken op mijn egg's is mijn tweede natuur. momenteel gebruik ik citroen en sinaasappel hout als brandstof voor mijn egg's. Dit geeft het spel met temperatuur meer dimensies..