- Berichten
- 5.470
3-2-1 ribs, ik dacht voorheen dat dit de methode was.
Niet voor ons, 3-2-1 Ribs kunnen snel mushy worden en/of naar gekookt vlees smaken, met mijn ervaring van KCBS wedstrijd jureren heb ik dus wel wat persoonlijke ervaring.
Ik ga voor de Easterwood methode van Frits, iets aangepast ,2 uur 40 min tot 3 uur op 130 graden indirect, dan lakken en 20 minuten karamaliseren.
Onze favoriet zijn deze Amazing Chinese Ribs, gemarineerd in een marinade zwaar ge?nspireerd op de Char siu marinade van Sander72
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20396.0
hetzelfde geldt voor de overheerlijke Yangzhou fried rice (ditmaal zonder garnalen)
Dit zijn dus geen fall off the bone ribs maar zoals het hoort ribben waar nog een vleesstructuur/bite aan zit, (KCBS rules)
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Niet voor ons, 3-2-1 Ribs kunnen snel mushy worden en/of naar gekookt vlees smaken, met mijn ervaring van KCBS wedstrijd jureren heb ik dus wel wat persoonlijke ervaring.
Ik ga voor de Easterwood methode van Frits, iets aangepast ,2 uur 40 min tot 3 uur op 130 graden indirect, dan lakken en 20 minuten karamaliseren.
Onze favoriet zijn deze Amazing Chinese Ribs, gemarineerd in een marinade zwaar ge?nspireerd op de Char siu marinade van Sander72
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20396.0
hetzelfde geldt voor de overheerlijke Yangzhou fried rice (ditmaal zonder garnalen)
Dit zijn dus geen fall off the bone ribs maar zoals het hoort ribben waar nog een vleesstructuur/bite aan zit, (KCBS rules)
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk