- Berichten
- 3.379
Ik heb nog nooit zo vaak gebbq'ed als sinds ik mijn WGA heb, en met heel veel plezier moet ik zeggen.
Uitzondering daar gelaten, gebruik ik WGA alleen om direct meet te grillen.
Zit echter wel met een vraag (helaas geen foto):
Ik heb gisteravond voor de 2e x een T-Bone gegrild, maar er komt zo veel vocht uit het vlees zetten, dat bij het omkeren (er lag gewoon een plasje vocht op mijn steak ), het wel lijkt of ik een bekertje water over mijn kooltjes gooi.
Volgens mij gebruik ik genoeg hete kooltjes.
Het gril gedeelte (50/50) ligt helemaal bedekt met kooltjes (Flamy)
Doe ik wat verkeerd ?
Toch nog te weinig kooltjes ?
Te veel kooltjes ?
Slechte kwaliteit vlees (Makro)
Of is dit normaal ?
Uitzondering daar gelaten, gebruik ik WGA alleen om direct meet te grillen.
Zit echter wel met een vraag (helaas geen foto):
Ik heb gisteravond voor de 2e x een T-Bone gegrild, maar er komt zo veel vocht uit het vlees zetten, dat bij het omkeren (er lag gewoon een plasje vocht op mijn steak ), het wel lijkt of ik een bekertje water over mijn kooltjes gooi.
Volgens mij gebruik ik genoeg hete kooltjes.
Het gril gedeelte (50/50) ligt helemaal bedekt met kooltjes (Flamy)
Doe ik wat verkeerd ?
Toch nog te weinig kooltjes ?
Te veel kooltjes ?
Slechte kwaliteit vlees (Makro)
Of is dit normaal ?