J
jstruijk
Gast
Mij naam is Joris, ben 33j en kom uit de omgeving van Eindhoven.
Gebruik maken van de BBQ om mijn eten lekker klaar te maken is iets wat ik altijd al leuk/lekker/gezellig gevonden heb, maar wat door diverse redenen eigenlijk nooit echt goed van de grond gekomen is. Nou heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een Weber OTP57 Brick Red aangeschaft en hoop dus meer achter de BBQ te vinden te zijn.
Eerder dit seizoen had ik al een Weber compact 47 gekocht, maar ik vond deze achteraf toch net wat te klein voor de hoeveelheid personen die regelmatig gezellig mee eten dus deze is verhuist naar schoonvader.
Een Weber Chimney Starter was al reeds in bezit evenals een zak Weber Hickory rooksnippers en 3 dozen 10KG ecobrasa briketten zijn onderweg zodat we voorlopig even vooruit kunnen.
Voor nu ben ik nog op zoek naar de beste methodes om met de briketten direct en indirect aan de slag te gaan op mijn OTP57 en hoe ik de houtsnippers eens goed kan uitproberen. Voor direct grillen ben ik er nog niet helemaal over uit hoeveel briketten ik nodig ga hebben en hoe de briketten het beste in te delen in de BBQ, maar ook die info zal ik zeker gaan vinden!
Gebruik maken van de BBQ om mijn eten lekker klaar te maken is iets wat ik altijd al leuk/lekker/gezellig gevonden heb, maar wat door diverse redenen eigenlijk nooit echt goed van de grond gekomen is. Nou heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een Weber OTP57 Brick Red aangeschaft en hoop dus meer achter de BBQ te vinden te zijn.
Eerder dit seizoen had ik al een Weber compact 47 gekocht, maar ik vond deze achteraf toch net wat te klein voor de hoeveelheid personen die regelmatig gezellig mee eten dus deze is verhuist naar schoonvader.
Een Weber Chimney Starter was al reeds in bezit evenals een zak Weber Hickory rooksnippers en 3 dozen 10KG ecobrasa briketten zijn onderweg zodat we voorlopig even vooruit kunnen.
Voor nu ben ik nog op zoek naar de beste methodes om met de briketten direct en indirect aan de slag te gaan op mijn OTP57 en hoe ik de houtsnippers eens goed kan uitproberen. Voor direct grillen ben ik er nog niet helemaal over uit hoeveel briketten ik nodig ga hebben en hoe de briketten het beste in te delen in de BBQ, maar ook die info zal ik zeker gaan vinden!