Ik zag een een apart recept langskomen. Spareribs met aardbei en Bastogne.
Leuk om een keer te proberen. Normaal heb ik gewoon "normale" spareribs, maar zag ook Livar en Iberico langs komen.
Ik lees dat Iberico minder bevleesd zijn en een stuk vetter zijn, wat zou jullie voorkeur hebben?
Tot slot. Zou ik de ribben ook gewoon 4u-5u kunnen garen met af toe sprayen of lakken, zonder een vorm van de 3-2-1 methode?
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
Leuk om een keer te proberen. Normaal heb ik gewoon "normale" spareribs, maar zag ook Livar en Iberico langs komen.
Ik lees dat Iberico minder bevleesd zijn en een stuk vetter zijn, wat zou jullie voorkeur hebben?
Tot slot. Zou ik de ribben ook gewoon 4u-5u kunnen garen met af toe sprayen of lakken, zonder een vorm van de 3-2-1 methode?
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk