Beef en Steak

Welke Ribs en een keer niet 3-2-1?

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
192
Ik zag een een apart recept langskomen. Spareribs met aardbei en Bastogne.

Leuk om een keer te proberen. Normaal heb ik gewoon "normale" spareribs, maar zag ook Livar en Iberico langs komen.

Ik lees dat Iberico minder bevleesd zijn en een stuk vetter zijn, wat zou jullie voorkeur hebben?

Tot slot. Zou ik de ribben ook gewoon 4u-5u kunnen garen met af toe sprayen of lakken, zonder een vorm van de 3-2-1 methode?

Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
 
Alles is mogelijk.
Iberico's zijn vrij snel klaar. Deze maak ik altijd @Frits "Easterwood style".
Livar is ook fijn vlees. Heb daar meestal oerhammetjes en spek van
Inpakken doe je in principe om het vlees langzaam te garen zonder dat het uit droogt.
Heb ff gegoogeld naar je recept. Aardbei en bastogne koekjes zijn toppings.
Succes.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan