- Berichten
- 139
Ik heb pas wat spareribs aan laten branden.
Reden? Incompetentie, natuurlijk. Maar los daarvan is het zo dat ik een Meater heb, maar daarmee kun je niet los de BBQ temperatuur meten, want het vleesgedeelte mag maar tot 100 graden.
Dus ben ik bij gerechten waar ik geen thermometer in prik aangewezen op de thermometer van de BBQ zelf.
Een ander nadeel van de Meater vind ik dat het via een app werkt. Is toch net weer wat extra gedoe.
Daarom overweeg ik om een RF (radiosignaal ipv Bluetooth of Wifi) thermometer te kopen.
Voordeel van zo'n ding is dat het bereik groter is, zodat ik hem zonder moeite op zolder kan gebruiken.
Daarnaast vind ik het plug & bbq aspect ook wel mooi.
Mijn wensen zijn:
Reden? Incompetentie, natuurlijk. Maar los daarvan is het zo dat ik een Meater heb, maar daarmee kun je niet los de BBQ temperatuur meten, want het vleesgedeelte mag maar tot 100 graden.
Dus ben ik bij gerechten waar ik geen thermometer in prik aangewezen op de thermometer van de BBQ zelf.
Een ander nadeel van de Meater vind ik dat het via een app werkt. Is toch net weer wat extra gedoe.
Daarom overweeg ik om een RF (radiosignaal ipv Bluetooth of Wifi) thermometer te kopen.
Voordeel van zo'n ding is dat het bereik groter is, zodat ik hem zonder moeite op zolder kan gebruiken.
Daarnaast vind ik het plug & bbq aspect ook wel mooi.
Mijn wensen zijn:
- 2 probes, 4 mag ook.
- Betrouwbaar / geen gedoe
- Liever goedkoper dan duurder. Ik vind een B-merk prima, als tie goed genoeg is.