Beef en Steak

Welke mosterd

Ik zou de mosterd gebruiken die jij lekker vind!

Maar wellicht dat iemand een goede/betere tip voor je heeft. :)
 
Bidle zei:
Ik zou de mosterd gebruiken die jij lekker vind!

+1
er zal vast verschil in zitten maar ik heb hem al eens gemaakt met "gewone" mosterd maar ook toen werd de saus gewoon heeeeuuuuuul lekker
 
De Amerikaanse staat bij de Makro in het schap.
Maar zoals gezegd, gebruik de mosterd die jij lekker vindt!
 
Bij de AH XL's hebben ze Tesi Bon, is ook een Amerikaanse variant.
 
Colemans is ook gele mosterd, welliswaar een engelse maar wel geel. Weet alleen niet of hij pittiger is dan amerikaanse gele mosterd.
 
Ik gebruik meestal wat van die mayonaise achtige mosterd in een tube niet die van calve hoor maar luyks ofzo
 
Dank jullie wel voor de reacties
Saus is inmiddels gemaakt en ingeweckt in pot
Ik laat deze nog een week staan zodat deze wat zachter kan worden
vond h'm warm wel wat aan de pittige kant smaken
Maar is ook pas de 1e keer
 
Als je de saus net gemaakt hebt is ie wel wat pittiger dan na een week. Ik vind hem wel lekker, zo kruidig als ie vers is. Mijn wederhelft niet, maar dat geeft niet, dan heb ik meer :-)
 
Gewoon de goedkoopste gladde mosterd gebruiken die je kunt vinden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan