Beste mede bbqers,
Ik ben Patrick, een beginnende bbqer, maar hou erg van een lekker stukje vlees.
Dit doe ik nu op de plancha bbq.
Ik ben voornemend om eerdaags een bbq te gaan kopen die ik zowel thuis als op de bbq kan gebruiken.
Het liefst zou ik een kamado aanschaffen, maar omdat we met een groot gezin zijn zit je al snel aan de xl versie.
En ja, die is kwa gewicht niet erg geschikt om elke x te verhuizen.
Dus ik zit nu te kijken naar een ketelbbq.
En nu heb ik jullie kennis nodig.
Zouden jullie gaan voor een Weber, Napoleon of toch de Kamado joe kettle joe?
Hoor graag van jullie
Ik ben Patrick, een beginnende bbqer, maar hou erg van een lekker stukje vlees.
Dit doe ik nu op de plancha bbq.
Ik ben voornemend om eerdaags een bbq te gaan kopen die ik zowel thuis als op de bbq kan gebruiken.
Het liefst zou ik een kamado aanschaffen, maar omdat we met een groot gezin zijn zit je al snel aan de xl versie.
En ja, die is kwa gewicht niet erg geschikt om elke x te verhuizen.
Dus ik zit nu te kijken naar een ketelbbq.
En nu heb ik jullie kennis nodig.
Zouden jullie gaan voor een Weber, Napoleon of toch de Kamado joe kettle joe?
Hoor graag van jullie