Beef en Steak

Welk warmhoudsysteem?

 

Marq

Kooltjesharker
Berichten
140
Een paar keer per jaar verzorg ik met de BBQ het eten voor zo'n 10-15 personen.
Het lijkt me mooi om voor dit soort gelegenheden een warmhoudsysteem aan te schaffen:
  1. Je hoeft dan wat minder strak te plannen. Alles wat eerder klaar is, blijft warm.
  2. Je kunt halverwege de maaltijd nog steeds warm eten opscheppen, ipv dat het al koud geworden is.
Ik denk zelf aan iets met van die buffetbakken: chafing dishes.
Het mooiste lijkt me een elektrisch systeem, ipv van die brandpotjes. Lijkt me handiger qua gebruik, en veiliger met de kinderen.

Ik heb deze van Vevor gevonden: https://www.vevor.nl/voedsel-pannen...ormbak-16-5l-3x1-3-maat-zilver-p_010357571056

Ik heb twee vragen:
  1. Wat is het handigst qua maten? Hoeveel zou je nodig hebben? Ze hebben nogal wat opties, zowel qua totale grootte als verdeling van de bakken. Zelf lijkt 3 x 1/3 me wel handig (32cm x 17,5cm x 15cm). Dat is breed genoeg voor spareribs (zelfs widecut).
  2. Heeft iemand misschien ervaring met zo'n systeem, of van een ander merk? Zou je de Vevor aanraden of juist een ander merk?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan