Beef en Steak

Weinig tot geen rooksmaak Traeger

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Fumo
  • Startdatum Startdatum
 

Fumo

Sprokkelaar
Berichten
26
Goedemorgen,

Heb sinds kort een Traeger timberline maar merk dat ik nauwelijks tot geen rooksmaak aan mijn gerechten krijg. Helemaal vergeleken met de kamado.

Hebben jullie nog tips voor merken pellets oid?

Bvd
 
Smoke tube erbij leggen.
 
Supersmoke?
Voor korte sessies zou ik oak, hickory of mesquite gebruiken, lange sessies pecan of oak.
 
Wat @Hetoudestrandhuis zegt +1
Pelletsmokers werken met hoge luchtsnelheid, vandaar die straaljagergeluiden ervan, waardoor je weinig rook(ontwikkkeling) van de pellets krijgt.
 
Supersmoke?
Voor korte sessies zou ik oak, hickory of mesquite gebruiken, lange sessies pecan of oak.
Supersmoke staat de eerste uren sowieso aan.
Ben nu maar aan het experimenteren met verschillende pellets.
 
Terug
Bovenaan Onderaan