Op woensdagavond snel de vouwwagen opgezet om nog even snel MOINK balls als borrelhap te maken. Waren wat te pittig door in het donker wat royaal te smeren met BBQ saus en geen foto's.
Op hemelvaartsdag op de Cobb 4kg dik bevleesde spareribs van Bollensteak. Voor mij de eerste keer met 3-2-1 methode en recept van Noskos.
Op zaterdag tijd voor dikke twee kilo Iberico procureur.
Ge?njecteerd met mix
100 ml appelsap
30 ml witte wijnazijn
Theelepel mosterdpoeder
Theelepel piment
Theelepel knoflookpoeder
Om 6.45 lag hij op de Cobb.
Veel rookhout van eigen appelboom van de snoei van deze winter.
Voor glaze
Appelsap
Jack Daniels
Honing
BBQ saus
Worcestershire saus
Bruine basterdsuiker
Inkoken tot gewenste dikte en mosterd erdoor.
Temp liep in 4,5 uur op tot 74 daarna in Twee uur tot 77.
Na inpakken vlot tot de 88 en om 14.00 uur was hij klaar nog even in en uit zijn alu jasje en drie uur laten rusten.
Eindsaus met appelsap vleeswaren en restje glaze.
Dik dertig broodjes gemaakt en vele vrienden.
Was verreweg de lekkerste malste PP die ik ooit heb gemaakt.
Op hemelvaartsdag op de Cobb 4kg dik bevleesde spareribs van Bollensteak. Voor mij de eerste keer met 3-2-1 methode en recept van Noskos.
Op zaterdag tijd voor dikke twee kilo Iberico procureur.
Ge?njecteerd met mix
100 ml appelsap
30 ml witte wijnazijn
Theelepel mosterdpoeder
Theelepel piment
Theelepel knoflookpoeder
Om 6.45 lag hij op de Cobb.
Veel rookhout van eigen appelboom van de snoei van deze winter.
Voor glaze
Appelsap
Jack Daniels
Honing
BBQ saus
Worcestershire saus
Bruine basterdsuiker
Inkoken tot gewenste dikte en mosterd erdoor.
Temp liep in 4,5 uur op tot 74 daarna in Twee uur tot 77.
Na inpakken vlot tot de 88 en om 14.00 uur was hij klaar nog even in en uit zijn alu jasje en drie uur laten rusten.
Eindsaus met appelsap vleeswaren en restje glaze.
Dik dertig broodjes gemaakt en vele vrienden.
Was verreweg de lekkerste malste PP die ik ooit heb gemaakt.