Check, de uitvoering met tafeltje, heb hem nu 3 weken, 6x gebbqed (Spareribs, Moinks, Bavette, Kabeljauw, Pizza, Hamburgers).. had eerst een Weber Mastertouch 57 GBS. Ook getwijfeld tussen een Primo en de Weber.
Toch voor de Weber gekozen nadat ik o.a. de Youtube filmpjes van Baby Back Maniac had bekeken. Maar onderaan de streep kun je met beiden lekker eten maken en beiden zijn enorm duur. Heel eerlijk kun je alles ook met de WMT.
Qua snelle temperatuurwissel, ik heb geen ervaring met keramiek dus kan niet vergelijken. Het gaat iig niet heel snel vergeleken met de WMT.
Ervaring tot nu toe:
- Pizza's gaan erg goed! Geen te hete pizzasteen meer en makkelijk 320 graden.
- Geen vilt wat kan verbranden
- Temperatuur is erg goed te regelen.
- Gas voor aansteken handig, maar even een wokkeltje in de kolen gaat natuurlijk ook prima.
- Snel op temperatuur
- Helemaal afkoelen duurt lang door de goede isolatie
- Heatermeter aansluiten gaat erg makkelijk via de standaard aansluiting voor een BBQ Guru verloopstuk, verder nog niet gebruikt. Volgende week Pulled Pork op het programma.
- Erg handig om wat werkruimte te hebben.
- Voelt allemaal goed stevig aan.