Beef en Steak

Weber Brisket

meinonA

Stoker
Berichten
299
Goede avond,

Ik wilde dit overheerlijke gerecht jullie niet onthouden.
Vanavond kwam er een goeie vriend langs. Alleen kende hij mijn mogelijkheden op een Weber nog niet.
We hadden een discussie over wat hij lekker vond. Het kwam er op neer dat hij alles lust (behalve spruitjes uiteraard) en wel hield van een Bourgondische maaltijd.
Dat heeft hij geweten.

Overheerlijk Brisket gegeten met een SPG brisket rub van Franklins BBQ. (verkocht door vuur en rook)
Ik heb een Slow 'n sear copycat kolenmand rechts van de foto volgegooid met kolen en Hickory chunks en aan 1 kant aangestoken.

Ik had er ook spareribs bij gemaakt, maar die waren op voor ik bedacht een foto te maken.
Wat ik al verwacht had: Ik had nog een 2de sparerib achter de hand voor het geval dat. Die hebben we laten liggen omdat de brisket zo overheerlijk was.

Verder had ik er een stokbrood met moeders kruidenboter en een zelfgemaakte coleslaw macaroni bij gemaakt. Nogmaals erg goed gelukt.

1717966372870.jpeg


1717966384511.jpeg
 
Hoezo uiteraard? Spruitjes zijn gewoon de allerlekkerste wintergroente die er is
En net zo multi purpose als procureur.....
Roomsaus, spekjes, gratiné met champignons etc.etc.etc.etc.



Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan