BasBQ
Beef en Steak

Wat is zalm toch lekker 😋

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
Bobby Flay’s style zalm en echt genoten maaarrrr altijd ruimte voor verbetering. Er was wel erg veel eiwit uitgelopen, hoe kan ik dit voorkomen?

951DFD83-7C41-4516-92C8-9C14E7849573.jpeg


0EB85F32-39D7-41CB-85ED-3FBD132640F2.jpeg


F45C8D8B-3CE5-402D-9763-E04E6EF4771A.jpeg


4C82360B-B3EA-4277-A292-ECEAE2923A32.jpeg


2DB85CD1-281E-416C-959D-582AB64CF9DE.jpeg
 
Dit is zalig hè. No.1 zalm recept op de Q voor mij.
Je zalm ziet er wel goed uit hoor. Was ie droog geworden oid ? Het lijkt of er op de foto vooral vet en sap is uit de vel is gekomen.
 
Lagere temperatuur zou zeker kunnen helpen. Hoe hoger de temperatuur hoe meer het eruit geperst wordt. Het is de kunst om het te laten stollen als het nog binnenin de vis zit.
Wel mooi gemaakt op dat plankje 😉
 
Bobby Flay’s style zalm en echt genoten maaarrrr altijd ruimte voor verbetering. Er was wel erg veel eiwit uitgelopen, hoe kan ik dit voorkomen

Ik zou hem korter roken, als het eiwit er net uit wil gaan komen is je zalm klaar.
 
Vooraf pekelen helpt ook.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Minder lang op de Q helpt ook .

Ik heb het idee dat de interne temp voor mijn smaak erg hoog is.

Maar zalm is een heerlijk visje!

Verstuurd met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan