Beef en Steak

Wat eten we vanavond? Kip aan het spit!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Canter
  • Startdatum Startdatum
C

Canter

Gast
Morgen komt de familie de nieuwe Q testen, maar ik wil zelf natuurlijk wel de eerste zijn!
Daarom eten we vanavond een lekker spit-kippetje, ge?nspireerd op de recepten van Steven Raichlen.

Het kippetje is ingesmeerd met Olijfolie en bedekt met peper, zout en standaard kippenkruiden.
Onder de huid zit nog wat kruidenboter en aan de binnenkant bosui en knoflook.

Nu nog even wachten op de juiste temperatuur!
 
kippetje aan het spit is altijd lekker, eet smakelijk
 
Altijd lekker
 
Draaikont altijd goed. Bij ons ook favoriet. En hoe is je nieuwe Q bevallen?
 
Nice! Hoe was het resultaat?
 
Het resultaat en de Q zijn goed bevallen
Had graag een foto geupload, maar de Mrs. Was te snel met het ophalen vd borden. Een goed teken denk ik!
Vooral de kruidenboter aan de binnenkant heeft geholpen om het vlees mals te houden denk ik.
Morgen de echte vuurdoop!
 
Terug
Bovenaan Onderaan