Heren en dames,
Ik heb heb een MT GBS en een sear grate. Zou graag uitbreiden met pizza steen. Maar de vraag is... Een gbs steen, of kan ik gewoon een willekeurige pizzasteen ook gewoon OP mn rooster leggen.. Lijkt me geen probleem toch? En hoe heet kan ik doorgaans de weber opstoken zonder dat die er mee op houdt?
En nog een ander vraagje mbt vis. Ik zag sardines in de makrofolder staan en waande me direcht terug aan de portugese kust, in cascais...
Dit zijn visjes ipv vissen. Is een klem onmisbaar, of gewoon spies door een aantal en zo op het rooster lekker direct grillen? Klem lijkt heel praktisch, maar goed is ook echt nodig voor die paar keer dat ik m misschien gebruik?
Dank weer!
Ik heb heb een MT GBS en een sear grate. Zou graag uitbreiden met pizza steen. Maar de vraag is... Een gbs steen, of kan ik gewoon een willekeurige pizzasteen ook gewoon OP mn rooster leggen.. Lijkt me geen probleem toch? En hoe heet kan ik doorgaans de weber opstoken zonder dat die er mee op houdt?
En nog een ander vraagje mbt vis. Ik zag sardines in de makrofolder staan en waande me direcht terug aan de portugese kust, in cascais...
Dit zijn visjes ipv vissen. Is een klem onmisbaar, of gewoon spies door een aantal en zo op het rooster lekker direct grillen? Klem lijkt heel praktisch, maar goed is ook echt nodig voor die paar keer dat ik m misschien gebruik?
Dank weer!