Beef en Steak

Wagyu met asperges en krieltjes

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.950
Af en toe moet je jezelf eens kietelen. Zelf kun je dat toch het beste 😜.

Een tijdje terug liep ik bij de groothandel handel en terwijl ik al een stukje in de kar had liggen, vond de slager dat ik er blijkbaar ondervoed uit zag. Er moest een stukje geproefd worden 😋.
Uiteraard had ik wel trek, het was tenslotte al 9u 😎.

1000039719.jpg


Wat ben ik toch blij dat ik zo'n enorme fancy dure kamado heb, wanneer ze zoiets op deze manier klaar maken 😎. Uiteraard wist beste man wat hij deed en ging de tevreden klant nog tevredener weg.
1000039722.jpg


Om het leuk en betaalbaar te houden en omdat dit eigenlijk ook ruim voldoende is, een stukje van 120 gram.

Eigenlijk hoeft zoiets niet veel te hebben. De Q op temperatuur gebracht.... Wat heerlijke Franse krieltjes er op.
1000041047.jpg

1000041050.jpg


De steak royaal voorzien van fleur de sel en vers gemalen lampongpeper.
1000041052.jpg


En dan uiteindelijk in de skillet. 2x1 minuut moest voldoende zijn. Hierna even rusten.
1000041055.jpg
1000041056.jpg
1000041058.jpg


En als begeleiding gekozen voor wat heerlijke langzaam gegaarde Hollandse asperges.
1000041060.jpg

1000041063.jpg


Tot in perfectie 😋😋😋. Godelijk, Hemels... Gewoon heerlijk. Niet iets wat ik dagelijks zou eten, maar voor af en toe wel echt geweldig.
 
Ziet er goed uit!

Op de verpakking staat “verhitten voor consumptie” las bijna “door en door verhitten “ 😂
 
Tja.. smullen 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan