Met kerst zal weer het vaste menu op tafel komen. Beenham en bavetterollade van de Q.
Met die laatste vind ik het ook leuk om wat te variëren met vulling (zonder kaas).
Nu kwam ik de combinatie van pistache en cranberry tegen op internet wat me aan het denken zetten. Zou het volgende een smaakvolle combinatie zijn als vulling van de Bavetterollade, of sla ik de plank volledig mis?
Cranberry compote (zelf gemaakt) als basis laag uitgesmeerd over het vlees, daaroverheen kruimel van pistache nootjes met wat blaadjes rucola. Daarna oprollen en grillen maar.
Ik ben benieuwd naar jullie mening.
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
Met die laatste vind ik het ook leuk om wat te variëren met vulling (zonder kaas).
Nu kwam ik de combinatie van pistache en cranberry tegen op internet wat me aan het denken zetten. Zou het volgende een smaakvolle combinatie zijn als vulling van de Bavetterollade, of sla ik de plank volledig mis?
Cranberry compote (zelf gemaakt) als basis laag uitgesmeerd over het vlees, daaroverheen kruimel van pistache nootjes met wat blaadjes rucola. Daarna oprollen en grillen maar.
Ik ben benieuwd naar jullie mening.
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk