- Berichten
- 122
In verband met gemak heb ik een gas BBQ voor erbij gekocht.
Het gaat om de Napoleon rogue 525 rsib met infrarood zij +achterbrander.
Ik vraag mij af of iemand weet waarom de achterbrander niet gecentreerd in het midden zit.
In veel situaties zou je deze namelijk combineren door 2 zijbranders aan te zetten.
Met het gebruik van een driptray zou dat betekenen dat deze enigszins directe hitte pakt van de linker brander.
Levert dit nog problemen op of is dit met een bepaalde reden zo ontworpen?
Als voorbeeld een foto van de versie met 3 branders waar de achterbander ook zo gek gepositioneerd is.
Ook vroeg ik mij af of het rooster ''Porcelainized Cast Iron'' geseseasoned moet worden zoals ook met pannen of dutch ovens?
Alvast bedankt voor degene die mij van wat info kan voorzien.
Het gaat om de Napoleon rogue 525 rsib met infrarood zij +achterbrander.
Ik vraag mij af of iemand weet waarom de achterbrander niet gecentreerd in het midden zit.
In veel situaties zou je deze namelijk combineren door 2 zijbranders aan te zetten.
Met het gebruik van een driptray zou dat betekenen dat deze enigszins directe hitte pakt van de linker brander.
Levert dit nog problemen op of is dit met een bepaalde reden zo ontworpen?
Als voorbeeld een foto van de versie met 3 branders waar de achterbander ook zo gek gepositioneerd is.
Ook vroeg ik mij af of het rooster ''Porcelainized Cast Iron'' geseseasoned moet worden zoals ook met pannen of dutch ovens?
Alvast bedankt voor degene die mij van wat info kan voorzien.