BasBQ
Beef en Steak

Vraag ivm boston butt

 
 
 

Grimlord

Gemarineerd
Berichten
1.417
Heb hier bij een lokale slager een mooie (reeds ontbeende) boston butt op de kop kunnen tikken.
Deze weegt 3,75 kg en er zit nog een zwoerd op.
Wat doe ik best deze trimmen of gewoon insnijden en zo bereiden?
 
Ik zou hem eraf snijden. Dan heb je meer blees waar zich een bark op kan vormen.
 
Getrimd, geïnjecteerd, gerubd en ingepakt.
Klaar om morgenochtend tussen de Q te leggen.
11069ed08ca67403145c8a46750805c1.jpg
8db5c1c5a64be837a035db80cb2e2454.jpg
dac1157203426df596d0dc1755b0a99b.jpg
7ff6bc2f2ccfb3e83e8b6277521d21a2.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Mooi stukje vlees hoor, ben benieuwd

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Mooi stukje vlees hoor, ben benieuwd

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk

Pulled Pork van Boston butt

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan