Beste BBQgenoten,
Na hier al regelmatig rond geneusd te hebben, werd het toch wel eens tijd om een account aan te maken en mij daarmee kenbaar te maken
Ik ben Dennis, 39 jaar oud en sinds een jaartje of 4 wat serieuzer aan het barbecuen op een Weber Smokey Mountain (47cm). Daarnaast heb ik nog een Weber gas BBQ voor het snelle grilwerk en we hebben ook nog een Ooni Karu 16 in de tuin staan. Dus in plaats van 1 alleskunner is de collectie in de loop der jaren steeds wat gegroeid met aparaten voor specifieke doelen. Op de verlanglijst staat nog wel een keer een mooie komado, maar eigenlijk is er vrij weinig dat ik met deze combinatie niet kan bereiden.
Ik kijk er naar uit om dit jaar nog wat actiever met barbecuen aan de slag te gaan en hier ideeën, tips en ervaringen op te doen en te delen.
Na hier al regelmatig rond geneusd te hebben, werd het toch wel eens tijd om een account aan te maken en mij daarmee kenbaar te maken

Ik ben Dennis, 39 jaar oud en sinds een jaartje of 4 wat serieuzer aan het barbecuen op een Weber Smokey Mountain (47cm). Daarnaast heb ik nog een Weber gas BBQ voor het snelle grilwerk en we hebben ook nog een Ooni Karu 16 in de tuin staan. Dus in plaats van 1 alleskunner is de collectie in de loop der jaren steeds wat gegroeid met aparaten voor specifieke doelen. Op de verlanglijst staat nog wel een keer een mooie komado, maar eigenlijk is er vrij weinig dat ik met deze combinatie niet kan bereiden.
Ik kijk er naar uit om dit jaar nog wat actiever met barbecuen aan de slag te gaan en hier ideeën, tips en ervaringen op te doen en te delen.