Hallo allemaal,
Ik ben Rens, 33 jaar. Als liefhebber van lekker eten en buiten koken ben ik ongeveer 4 jaar bezig met BBQ’en. Van low & slow tot grillen, ik vind het heerlijk om nieuwe recepten en technieken uit te proberen. Naast de passie voor BBQ werk ik in de IT en ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar in het weekend ben ik graag achter de grill te vinden.
Ik sluit me aan bij dit forum om ideeën en tips op te doen van andere BBQ-fanaten, en natuurlijk om mijn eigen ervaringen te delen.
Ik ben Rens, 33 jaar. Als liefhebber van lekker eten en buiten koken ben ik ongeveer 4 jaar bezig met BBQ’en. Van low & slow tot grillen, ik vind het heerlijk om nieuwe recepten en technieken uit te proberen. Naast de passie voor BBQ werk ik in de IT en ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar in het weekend ben ik graag achter de grill te vinden.
Ik sluit me aan bij dit forum om ideeën en tips op te doen van andere BBQ-fanaten, en natuurlijk om mijn eigen ervaringen te delen.